Noaptea Alba a Galeriilor - NAG

Evenimentul 365 zile&nopți - NAG a fost o retrospectivă aniversară de un an de la înființarea galeriei Celula de Arta. În cadrul evenimentului s-au expus majoritatea lucrărilor ce au trecut prin Celula. Instalația "Hrana" și pictura "Frumusețe Nemuritoare" au fost expuse pentru prima dată în spațiul Celulei fiind astfel și în cadrul retrospectivei.

Evenimentul a fost organizat de membrii echipei Celula.

Art Walk Street 2018

Participarea cu live painting și cu o instalație în cadrul festivalului outdoor de artă Art Walk Street. Lucrarea pictată live în Piața Revoluției, București, face parte din proiectul #ContemporaryLifeStyle și înfățișează trei băbuțe ce stau la o bârfă contemporană. Instalația se denumește "Hrana" și a fost expusă la Qreator by IQOS, Piața Victoriei, București.

Noaptea Caselor 2018

Micul atelier unde îmi desfășor activitatea artistică a fost deschis în cadrul evenimentului Noaptea Caselor 2018.

Live painting la Balkanik Festival 2018

Pentru mine a doua experiență de pictat în public la Balkanik Festival, puțina presiune dar cumva te obișnuiești și te relaxezi lucrând. Anul asta m-am gândit să abordez și moșii asa că am luat trei balcanici aromâni tradiționali și i-am adus în contextul actual, i-am pus sa se relaxeze în stilul propriu, bucurându-se de festival.

Participare la evenimentul T-shirt Fest 2018 cu proiectul #ContemporaryLifeStyle pe tricouri. Comunitatea T-shirt Romania este un integrator de informaţii destinat pasionaţilor de tricouri, ce facilitează dialogul între designeri, producători şi comercianți.

Performance Blind Four

”Blind Four” este în performance experiment realizat de 4 artiști, Daniel Loagar, Andreea Toma, Andrei Cornea si Raluca Bajenaru ce își propune prin negarea vizualului și suprapunerea a 4 limbaje diferite, fără a fi influențate între ele, realizarea unei singure lucrări. Fiecare artist a avut la dispoziție 15 minute, timp în care s-au exprimat legați la ochi pe o suprafață albă cu o tehnica proprie, la alegere.

Blind Four = o suprapunere subconștientă a patru idei, o alăturare de imaginar, mai mult o eliberare de constrângeri prin negarea văzului.

Live painting Pipera 2030

Pipera 2030 este o lucrare ce face parte din proiectul #ContemporaryLifeStyle, a fost pictata live in spatiul Celului de Noaptea Galeriilor 2017.

Proiectul reprezintă o abordare a stilului și modului de viață contemporan înfățișată de reprezentanți ai trecutului. O reflecție asupra vieții cotidiene, caracteristică acestei generații, comparată cu viața bunicilor duc la înfățișarea ironica a unor vicii comune pentru noi și inexistente pentru ei.

Live painting la Balkanik Festival 2017

În cele trei zile de festival am personalizat împreună cu Atelierul Wood be Nice, Sandu-Milea Lucian și Teodora Grindei câte o față a unui cub tridimensional. Lucrarea realizată face parte din proiectul #ContemporatyLifeStyle, înfățișând trei băbuțe cu stiluri de viață diferite unite de un selfie.

Participare cu proiectul #ContemporaryLifeStyle la T-shirt Fest 2017, singurul festival din România dedicat exclusiv tricourilor, născut din dorința de a-i aduce împreună pe toți cei care împart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar- tricoul.