Participări la evenimente, expoziții de grup și personale.

Expozitia proiecului Neonlitic la Visssual, Brasov

In cadrul expozitiei de la Visssual, Brasov, am expus 3 lucrari, "Din viitor", "Cenzura" si "Tattoo" o forma neolitica plina de tatuaje ironice la adresa consumerismului.

Proiectul "Neonlitic" realizat de Atelierul Wood be Nice si co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, isi propune din punct de vedere cultural si artistic sa preia elemente artistice stravechi si sa valorifice patrimoniul cultural comun si estetica civilizatiilor neonlitice ale caror vestigii au fost descoperite pe teritoriul tarii noastre. In proiect am fost implicati 15 artisti avand ca scop realizarea de lucrari artistice avand ca inspiratie motivele estetice ale culturilor neonlitice Hamangia si Cucuteni.

Expozitia proiecului Neonlitic la Institutul Cultural Roman

Proiectul "Neonlitic" realizat de Atelierul Wood be Nice si co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, isi propune din punct de vedere cultural si artistic sa preia elemente artistice stravechi si sa valorifice patrimoniul cultural comun si estetica civilizatiilor neonlitice ale caror vestigii au fost descoperite pe teritoriul tarii noastre.

In proiect am fost implicati 15 artisti avand ca scop realizarea de lucrari artistice avand ca inspiratie motivele estetice ale culturilor neonlitice Hamangia si Cucuteni. In cadrul expozitiei de la Institutul Cultural Roman am avut 2 lucrari expuse, "Din viitor" si "Cenzura", o reprezentare a lui "Venus din Willendorf" supradimensionata. Statueta este descifrata ca fiind o amuleta folosita de femeile preistorice pentru fertilitate. Ideea de sexualiate este dusa la extrem prin formele pictate pe ea.

Presa: Agerpres, Radio Romania Cultural.

Noaptea Alba a Galeriilor - NAG

Evenimentul 365 zile&nopți - NAG a fost o retrospectivă aniversară de un an de la înființarea galeriei Celula de Arta. În cadrul evenimentului s-au expus majoritatea lucrărilor ce au trecut prin Celula. Instalația "Hrana" și pictura "Frumusețe Nemuritoare" au fost expuse pentru prima dată în spațiul Celulei fiind astfel și în cadrul retrospectivei.

Evenimentul a fost organizat de membrii echipei Celula.

Art Walk Street 2018

Participarea cu live painting și cu o instalație în cadrul festivalului outdoor de artă Art Walk Street. Lucrarea pictată live în Piața Revoluției, București, face parte din proiectul #ContemporaryLifeStyle și înfățișează trei băbuțe ce stau la o bârfă contemporană. Instalația se denumește "Hrana" și a fost expusă la Qreator by IQOS, Piața Victoriei, București.

Noaptea Caselor 2018

Micul atelier unde îmi desfășor activitatea artistică a fost deschis în cadrul evenimentului Noaptea Caselor 2018.

Live painting la Balkanik Festival 2018

Pentru mine a doua experiență de pictat în public la Balkanik Festival, puțina presiune dar cumva te obișnuiești și te relaxezi lucrând. Anul asta m-am gândit să abordez și moșii asa că am luat trei balcanici aromâni tradiționali și i-am adus în contextul actual, i-am pus sa se relaxeze în stilul propriu, bucurându-se de festival.

Participare la evenimentul T-shirt Fest 2018 cu proiectul #ContemporaryLifeStyle pe tricouri. Comunitatea T-shirt Romania este un integrator de informaţii destinat pasionaţilor de tricouri, ce facilitează dialogul între designeri, producători şi comercianți.

Performance Blind Four

”Blind Four” este în performance experiment realizat de 4 artiști, Daniel Loagar, Andreea Toma, Andrei Cornea si Raluca Bajenaru ce își propune prin negarea vizualului și suprapunerea a 4 limbaje diferite, fără a fi influențate între ele, realizarea unei singure lucrări. Fiecare artist a avut la dispoziție 15 minute, timp în care s-au exprimat legați la ochi pe o suprafață albă cu o tehnica proprie, la alegere.

Blind Four = o suprapunere subconștientă a patru idei, o alăturare de imaginar, mai mult o eliberare de constrângeri prin negarea văzului.

Live painting Pipera 2030

Pipera 2030 este o lucrare ce face parte din proiectul #ContemporaryLifeStyle, a fost pictata live in spatiul Celului de Noaptea Galeriilor 2017.

Proiectul reprezintă o abordare a stilului și modului de viață contemporan înfățișată de reprezentanți ai trecutului. O reflecție asupra vieții cotidiene, caracteristică acestei generații, comparată cu viața bunicilor duc la înfățișarea ironica a unor vicii comune pentru noi și inexistente pentru ei.

Live painting la Balkanik Festival 2017

În cele trei zile de festival am personalizat împreună cu Atelierul Wood be Nice, Sandu-Milea Lucian și Teodora Grindei câte o față a unui cub tridimensional. Lucrarea realizată face parte din proiectul #ContemporatyLifeStyle, înfățișând trei băbuțe cu stiluri de viață diferite unite de un selfie.

Participare cu proiectul #ContemporaryLifeStyle la T-shirt Fest 2017, singurul festival din România dedicat exclusiv tricourilor, născut din dorința de a-i aduce împreună pe toți cei care împart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar- tricoul.